Trött efter en dag i studion

Trots sovmorgon för jag försov mig så känner jag mig rent färdig idag och ska snart göra Isak sällskap i drömmens värld. Konstig känsla det hära, å ena sidan är jag helt fylld av energi som alltid efter mina måndags sändningar med samtidigt är jag helt slut.
Jag är jätte tacksam över att jag fått denna möjlighet att få vara med, vi har verkligen jättekul i studion och 4 timmar bara sveper förbi i rekordfart. Alla på radion är så snälla och goa. Ser inte fram emot sommaruppehållet :-( .
Nästa vecka ska jag och Calle åka till Danmark där jag ska ta mig an min utmaning och strax därpå så blir det bad i havet för Calle :).

I övrigt så är det jobb jobb jobb och ännu mera jobb som hägrar i mitt liv just nu, ser verkligen fram emot att ha semester för jag känner mig verkligen i stort behov av det!! Vi har inte jättemycket planer, det blir en tur till nostalgi festivalen i Ronneby också ska vi på den årliga spjutstorp festen (som dessvärre krockar med Gyllene tider konserten). Just nu håller Patrik på att bygga ett trädäck och jag försöker vara behjälplig. Sen ska jag få min efterlängtade carport!

Firade förresten att maj månad är kommen och att solen skiner med en härlig sommarklänning


RSS 2.0