Onsdag 21 september

Idag har jag sorterat väääälidgt mycket kläder. Dels tvättade kläder som ska in i garderoben men även sorterat ut massvis med kläder som jag nu skänker. Ja inte bara kläder utan även gardiner och påslakan set och sådant. Det ska bort  bort bort och denna gång är jag duktigare än nåsin. Hej och ivaj med alla "denna kan jag ha någon dag när jag gått ner 70 kilo i vikt". Blir jag någonsin smal så får jag väl köpa på mig nya kläder helt enkelt. Det är slut med sånt trams nu, kan inte hålla på att spara kläder som jag inte ens kan använda. Bara onödigt.  Detta är den nyttiga delen med att flytta, man får rensat. Tyvärr är det dock väldigt tråkigt. All packning och rensning är bottentråkigt, det blir heller inte roligare förrän man är på plats och ska packa upp det. Då är det lite skoj för man har det aldrig så snyggt och städat som precis efter upp packning. Sen slits och slängs det igen.
Igår var vi och handla nya lås samt larm till vårt blivande boende. eftersom folk inte kan skillnaden på ditt och mitt så krävs ju sånt. Rätt sorgligt egentligen, hur fan är folk funtade egentligen?? Nåväl, det är inhandlat och snart på plats. Vi kommer ta över bostaden väldigt snart nu ju. Patrik han får roa sig med larm, dörr byten och elektronik/värme medans jag roar mig med målning och tapetsering. Och jag har äntligen bestämt mig för vilka tapeter det blir. Eller nästan bestämt mig iaf, Patrik ville ett par andra än mig så vi får väl se vad vi kommer fram till. Jag tror att jag har en god chans att få min vilja igenom ;) .
Och precis som sist vi flyttade så kommer julgardinerna åka upp direkt. Det är tidigt redan innan november månad men jag tänker inte hänga upp ett par gardiner där för att sen byta en månad senare, så roligt tycker jag inte att det är faktiskt. Det e bara gardiner dessutom, jag väntar med ljusstakar och stjärnor :) . 

Idag är det onsdag och jag hade lite tankar på att gå till Öppet hus för det har inte blivit av på jättelänge trots att mina måndags förmiddagar är lediga. Där har alltid kommit nått emellan. Och idag fick vi också hoppa över det. Tiden 13-15 är den absolut sämsta tänkbara tiden för vår del då Isak sover gott då. Att lägga honom tidigare går inte för han somnar ej och att vänta till klockan 15 är ju rent värdelöst. Så det fick va så med det ännu en gång, har vi tur så kan vi komma iväg på måndag.

Nu är det bara 2 dagar kvar tills jag klipper mig, gud vad jag längtar.....

Butterflies

Jag har en massa fjärilar i magen just nu. Jag visste ju redan i måndags att köper faktiskt blev av, papprena var skrivna och allt. Men det var först igår när jag skrev ut på fejjan och undra om någon ville ta våran lägenhet och jag får full respons på detta som det verkligen gick upp för mig att skitt, vi ska faktiskt flytta. Och det ser ut som att vi ska flytta snart. Kanske redan den 1 oktober (fast vi har lägenheten ändå 1 månad så vi inte behöver stressa ihjäl oss). Men liksom det är om 2 veckor bara. Det är riktigt snart ju.  På grund av lite tråkigheter så går jag inte närmare in på var men jag kan ju säga som så att det första vi kommer göra är byta lås och sätta LARM!!
I eftermiddag lär jag få svar på om vi blir av med lägenheter i november men med absolut största trolighet så blir det så. Känns kul att det är en bekant som tar över så kan man få återse lägenheten kanske :) .  Trots att jag inte gillat våra hyresvärdar så har iaf jag trivts bra i denna lägenheten. Jag kommer sakna den lite ändå. Speciellt närheten till ALLT. Nu kommer jag få ta bilen alltid.
Mitt i allt lyckorus och alla tankar så finns ett orosmoln. Hur ska Isak ta flytten?...... Men men, det märker jag, inget jag kan försöka reda ut i förhand. Men han brukar ta förändringar bra och känna sig trygg i de flesta lägen så vi hoppas det fortsätter.

Nu har jag en jobbehelg framför mig, jobbar även måndag och tisdag. Sen har jag såkallad semester men har MeAndI träff på ons, tors. Sen fyller jag år på fredagen. Då ska jag äntligen klippas!!! det behövs. Också färga och slinga håret. Sen på lördagen är det bröllop för hela slanten och på söndagen är det bad med Isak och sen ännu en MeAndI träff. Så semester vet jag inte, mer nödvändig ledighet från jobbet ;) . Men det är ju bara roliga saker så det gör ingenting.


Längtan

Jag längtar tills julen.
Jag längtar tills advent. Då ljusstakar och stjärnor ska upp i fönstren och lysa upp och välkomna en när man kommer hem.  Jag längtar till advent också för att då åker man ner till Tomelilla city och kollar på Luciorna och dricker årets första mugg med glögg och äter årets först lussekatt.  Jag längtar efter allt pyntet, jag längtar efter att hitta just DEN perfekta julklappen. Jag längtar efter allt mys som julen den för med sig och känner mig spänd inför hur Isak kommer reagera detta året. Längtar efter all pulka jag och Isak ska åka, efter alla snöänglar vi ska göra. Längtar efter hans två årsdag och alla paket han ska få :) . Jag älskar julen. Julen är min tid på året, jag blommar ut, blir glad och levande.
Men INNAN julen kommer där annat stort att se fram emot. Men jag väntar lite med att avslöja vad ;)

RSS 2.0