Staket på plats

Önskar jag vore bättre pstrypt fotografera, eller alltså ja göra det oftare. Så man haft före och efter bilder liksom.  Igår fick Patrik upp staketet i alla fall efter att jag oljat klart de så nu idag ska jag måla det. Sen får jag åka och handla inför fredag så att jag har allt hemma imorgon när jag ska tillreda maten. Sen har jag lite inomhus arbete framför mig. Vi ska förvisso sitta ute men här behöver ju inte se rent förjävligt ut för det, en del som kommer har ju ej varit här förr så är kanske lite nyfikna :) .
 
Var iväg och fick naglarna fixade för första gången igår. Fascinerande hur många momenten var bara för att bygga lite naglar. Men hon var jätteduktig och fint blev det. Ovan som tusan bara så det är svårt att använda mobilen nu :) . 
 
Nä, får väl stiga upp och börja göra nytta. Vill gärna hinna med något kul för Isak med för han tycker ju att vi är dötradiga som inte har tid att leka med honom
 
 
 
 
 

Tvätta, grunda, måla

Snart är oljningen av staketet klar. Hade blitt klart igår om inte Isak försökt göra mig blind. Vi har ju köpt staketet i sektioner och jag satt i godan ro och olja med staketet lutat mot en stol när Isak kommer och får för sig att lägga sig på det. Så spetsen av staketet faller så det hamnar 1-2 centimeter nedanför ögat och sen river typ 8 cm ner. Hade den hamnat i ögat så hade det nog blivit akuten för mig. Själva staketet enbart hade inte varit så farligt men Isaks 15 kilo gjorde att det tog så illa. Har pisseont och knappt kunnat sova. Vill inte gå upp och se hur illa det ser ut idag.
Men idag ska jag olja klart utan någon Isak i närheten. Sen ska Patrik sätta upp det också målar jag det uppsatt för kom fram till att det var smidigast. Funderar på att åka och bada med Isak sen, men lite trist ensam :/ . Visst att här finns fullt upp att göra hemma men man får faktiskt ägna sig åt sitt barn med som inte tycker vårt trädgårdsarbete är så lajbans.


Inte många knop

Idag har verkligen varit en riktig slö dag. Knappt rört oss i trädgården. Men vi har ju semester :) . Åh andra sidan är det nu vi har tiden att verkligen fixa så imorgon får vi ta ett kraft tag igen. Jag får skrubba klart staketet (Gud så tradigt) samt börja olja dom som torkat så de sen kan målas. Vill gärna få upp det så fort som möjligt för Isak bara springer rätt ut så där behövs ett staket som stopp!!
Var på onslunda loppis med lilla bus samt mamma och pappa. Hittade absolut ingenting. Sen bjöd vi på mat, grillat och nypotatis, mums. Varit iväg med bilen och köpt oss ett partytält också så nu är vi snart redo för midsommar. Hoppas såklart på sol och uppehåll ändå. Och lite mera värme, jag vill åka och bada ju.

Nu sitter jag och halvt om halvt glor på fotbollen mellan Tyskland och Danmark. Hejar på Danmark endast för det landet ligger närmast oss, i övrigt skiter jag i vilket nu sen vi åkte ut.

Ja, inget vettigt, bara bladder. Och inga bilder kan jag bjuda på för det vill inte alls fungera


Jag e inte gravid om nu någon uppfatta de så i förra inlägget


Envisa unge

Försöker få Isak sova och det är numera lättare sagt än gjort. Minns knappt hur lätt han var att ha med att göra för ett år sen. Då somna han så lätt och man kunde ha med honom överallt . Nu ska det pillas på allt och lyda, vad är det? :) Men det hör väl till. Envisa så man blir gråhårig. Då tänker man verkligen "orkar jag med fler?". Men det gör man ju såklart. Man får intala sig själv att nästa blir lika lugn som Isak var som bebis och när den kommer upp i trots så har Isak lugnat ner sig ;). Visst e de så??

Stör mig på att jag inte lyckas ladda in bilder :/


Trädgårdsarbete

Idag skulle Isak fotograferas. Såklart skulle det därför regna massor imorse så att det blev inställt för att sen bli hur fint väder som helst. Taskigt. Nytt försök imorgon!
Istället fick man jobba lite i trädgården. Nu är alla fönster som jag kan måla just nu målade och klara. De andra är ny kittade så måste vänta lite. Patrik har rensat undan massvis och kört till tippen, blev en jätteskillnad att få bort det. Sen började jag på att tvätta staketet men regnet rädda mig från det urtradiga jobbet, som tyvärr ändå måste slutföras. Tar de sen.
Har semester nu men jag lär nog få jobba mycket mer under min semester än jag någonsin gjort på jobb :) . Men det är första sommaren här och här finns miljontals med saker att göra. En evighetsgöra är all ogräs, vad fan gör man för att slippa de?????

Nu ska jag vila med min gosse som snarkar här bredvid


Long long time ago

Ja, det var väl ett tag sen jag blogga. Har inte så mycket vettigt att skriva egentligen men får väl se om jag håller det vid liv bättre nu när det går lätt och smidigt.

Trivs skitbra i huset, badrummet är klart och blev så fint så. Så inomhus är nu hela nedanvåningen klar. Målat i typ varje rum, tapetserat lite. Hallen fick nya möbler och trappan blev slipad och målad. Stör mig lite på att alla verkar tycka att Patrik gör allt bara för han gör de stora sakerna. Nåväl, nu är vi på i trädgården. Jag hatar trädgårdsarbete men det är ju ett nödvändigt ont. Har klippt gräset en gång här och lär väl tyvärr få göra det fler ggr.
Har börjat på fönstermålning, 2 fönster är målade. Tänkte hinna med att måla ett tredje idag. De andra får vänta lite då pappa nyss kittat om dom. Men jag har ett staket att tvätta och måla så jag är inte sysslolös. Isak kräktes igår efter frukost så min semester började två dagar för tidigt. Försöka göra så fint som möjligt inför festen nästa fredag. Vilket påminner mig om att jag behöver skaffa nya vänner. Ja jag är gnällig men jag är fan besviken. Men då vet jag vilka jag inte behöver besvära mig att bjuda i fortsättningen i alla fall .

Var ju duktig och börjat träna där ett tag. Tyvärr kom jag ifrån det och har nu svårt att motivera mig dit igen. Det är först efter ett träningspass jag tycker det är skönt, innan är det bara motigt. Skönt dock att jag kan träna på förmiddagen och slippa göra sånt på kvällen. Utmaningen jag var med i gick ok, jag ökade prestationen med de tre dubbla och gick ner både i vikt och minska centimetrar så det gäller ju att jag inte tappar det för det går snabbt att hamna där igen. Skrämmande snabbt!

Nu får jag inte blogga mer, Isak river huset för oss. Underbara skitunge, han får en verkligen känna att man lever


RSS 2.0