Högsta vinsten

Fick telefonsamtal idag från radio active. Har vunnit på en quiz jag svara på när jag var på Simrishamns hamnfest . Superkul, jag som aldrig vinner något :) . Tyvärr var jag stressad när jag prata med henne så fatta aldrig VAD jag hade vunnit så det blir en suprise :) . Ganska säker på att det var något med Bornholmsfärjan. Haft min sista semestervecka nu. Något besviken på vädret men vad ska man göra. Kan tyvärr inte påverka vädret, kan bara påverka vad jag ska göra i det dåliga vädret. Idag har varit en tråkig dag. Haft huvudvärk och illamående en vecka nu så skulle kolla upp det men ja, känns väl som 160 spänn i sjön. Får väl hoppas det vill gå över av sig själv. Hållt på att kolla mycket efter husvagn men tyvärr har andra hunnit före på dom vi varit intresserade av. Men vi letar vidare. Sen fattas vovven också bara :) . Tror jag snart övertalat Patrik men det kommer dröja lite innan vi skaffar en. Ihop med katten går det inte, sen behöver vi vara lediga när vi får hem den samt komma fram till lämpligaste ras. Så oroa er inte kära ledare med många åsikter, jag ska tänka över det noga och inte bara skaffa en av ren impuls :) . Imorgon är det loppis i Spjutstorp som jag tänkt besöka med Isak, Patrik ska hjälpa till som parkeringsvakt. Sen på kvällen är det lite fest där så Isak ska få sova hos farmor och farfar , han kommer älska de :) . Sen bio med älskade syster på söndag. Härlig avslutning på min semester som varit jätteskön och härlig trots avsaknad av sol. Och nästa vecka har vi 3 marknader att se fram emot dessutom. Ska någon av er gå på någon av dom?? (Kivik, Tomelilla och Sjöbo)


Nyårslöftena

Tänkte skriva lite hur det går såhär ett halvår senare. Spendera mindre tid med datorn går skitbra, gör ju allt via mobilen ;) . Men där går mindre tid. Man kollar in lite snabbt då och då och det tar bara någon minut. Satsa mer på mitt förhållande - går väl ok, krävs två för detta. Men jag tycker vi funkar bra ihop för det mesta och jag älskar honom lika mycket som alltid. Bli positivare - jo, det tycker jag väl. Är inte lika stor pessimist som innan. Mer lagad mat - jo, det blir det om än inte alltid så nyttig. Bli mer ekonomisk - Patrik hade sagt nä men jag anser mig vara mycket bättre. Visst, jag kan fortfarande knappt gå in i en affär utan att handla till Isak som redan har mer än han behöver men jag handlar inte 10 plagg till honom längre bara för dom är söta utan överväger mitt val väl och sen blir det kanske 1-3 plagg istället. Ger mig själv godkänt, nästan ett halvår kvar


Konstig blogg

Fanns en uppdatering att hämta på blogg.se så nu kom jag in här igen. Däremot kunde jag inte ligga in på den nya bloggen jag skaffa då jag inte kunde komma in här. Helskumt!!


RSS 2.0