Liten uppdatering

Inte haft så stor lust att blogga på senaste. Där händer inget speciellt sen tror jag knappast att min blogg är vidare efterlängtad heller ;) . Min blogg e nog bara allmänt tråkig som de flesta andras. Har nästan sluta läsa andras bloggar för dom e lika tråkiga som min :) . Till och med den jag lusläste mest har blivit tråkig. Eller så är det att jag insett att det finns andra saker i världen än datorn, tänk de ni!

annars denna månaden så har jag jobbat sista passet på Rusta för denna sommaren samt jobbar något enstaka pass där jag ska vara i sommar. Mitt schema där börjar annars på måndag. Fått en del semester och utnyttjat den med att busa mycket med Isak. Hade en mammafest i mitten av juni som var superskoj! Ingen kan ha bättre mammagrupp än jag :) . Sen var det Patriks 30 årsfest dagen därpå. Midsommar firades hos hans kusin som fira sin 30årsdag då tillsammans med sin sambo. Varit en dag på Skånes djurpark och hade kusinerna Wilhelm och Tuwa med oss. Det tyckte Isak var toppen =) . Igår var vi en tur över på Ivön. Vi hittade en bra plats för att fika på och Isak fick plaska i sjön. Och plaska det gjorde han så det stod härliga till. Idag var vi på Orebadet så han kunde plaska mera och nu sover han hårt efter en dag full med bus och skoj. Imorgon har vi inga speciella planer men någon sa att det var Smedstorp marknad så kanske tar vi oss dit då.  Sen är det bara en helg kvar och därefter är min semester slut innan den ens hunnit börja känns det som. Jag hade lätt kunnat ha semester året ut, utan minsta lilla problem. Nåväl, jobbar måndag och tisdag sen är jag ledig tills veckan därpå och jag och Isak åker ju till stockholm. Helt underbart ska det bli, äntligen träffa min Freia igen!
Veckan efter är marknadsveckan och trots en del jobb så ska jag nog hinna med lite marknad också. Ser dock ut som att jag kanske missar Kiviks marknad. Lite trist ju men dom e ju samma allihop så om jag går på Sjöbos så har jag inget missat ändå.

Ser ut att bli en riktigt härlig sommar. Nu är livet som bäst, den hemska våren är över och min vårdeppighet med den!

UNDERBART

Igår hade jag mitt sista arbetspass på Rusta för denna gången. Nu behöver jag inte dit förrän i september. Känns befriande faktiskt. Vet inte varför, jag trivs egentligen med att jobba i butik ju. Tror jag går och stör mig på så mycket småsaker där så det blir jobbigt. Sen har arbetstiderna mycket med det att göra också. 6-15 är det absolut bästa tiden att jobba. Visst, jobbigt att gå upp så tidigt men dagen går så fort. Nåväl!
Nu har jag semester. Men min första vecka förstörs lite för på onsdagen är det lyftteknik grejs med sommarjobbet och på fredagen ska jag hoppa in och jobba lite. Men det handlar om 3 timmar på onsdagen och 2 timmar på fredagen så tycker inte det är så farligt. Brukar ställa upp för folk om jag kan och dessutom är det suveränt med sånna små pass så man fräschar upp minnet lite. Sen tycker jag om att ha fullt upp dessutom och min vecka har iaf en del planer. Imorgon är det avslutning på öppet hus för denna terminen och på kvällen ska jag hem till min syster. På tisdag ska jag troligtvis hem till Sara. Vi träffas väldigt sällan men räknar ändå henne bland mina nära vänner som jag kan prata med om nästan allt. Onsdag har jag då lyftteknik grejen och sen kanske jag ska träffa min kompis Linda. På torsdagen pratade jag och Sarah om att hitta på något och sen är det FREDAG! Då är det först 2 timmars jobb och sen på kvällen blir det fest med mammorna. Ska bli så himla skojsigt!
På lördagen sen är det dags för Patriks 30 års fest. Tror jag äntligen kommit fram till vad han ska få i present. Och på söndagen är jag väl nästintill dö :) .

Sen börjar även Patriks semester. Då ska vi campa en natt och sen ska vi besöka skånes djurpark. And that is about it. Inte kommit på andra aktiviteter för sommaren. Hoppas på mycket sol och bad.

Har följt en gravidblogg väldigt länge nu men nu är bebisen ute och vips så e bloggen tradig. Gravidbloggar är jätteintressanta tycker jag men så fort barnet är ute så är det typ samma. Lite skryt om hur duktig just ens egna barn är och så. Men så blir det nog alltid, min blogg var troligtvis lika dan. Jag sa att jag inte skulle förlora mig själv men lite har jag nog gjort det ändå. Isak är sån stor del av mitt liv så det är liksom rätt oundvikligt för min del. Man har massa konstiga ideér och tankar innan man väl fått barn och sen inser man att ojsan sån skulle jag ju aldrig bli. Det är alltid lätt att snacka om saker man inte vet ett skit om :) .

Nu ska jag gå och pussa på min gnällspik ett litet tag iaf :)

Jag har också rätten att.....

Ibland blir jag så j*vla trött på folk. Eller rätt ofta egentligen men ibland lite mer ofta än annars. Just nu stör jag mig verkligen på att mina känslor måste minskas.  Några exempel:

"Usch, är så trött, Isak väckte mig 2 ggr inatt" möts av "Vaddå då, **** väckte mig x antal gånger och har gjort i 1 år nu"

"Känner mig så ensam" möts av  "Du har både barn och sambo, tänk på dom vars barn dör eller försvinner"

"Känner att min ekonomi är jobbig nu" möts av  "Du som har si och så mycket pengar och dessutom pengar sparade på banken, tänk på dom som knappt får någon mat"

Jag är jäkligt väl medveten om att det alltid finns dom som har det värre. Jag vet att det finns barn som väcker sina föräldrar tusen gånger om natten, föräldrar som aldrig fått sova en hel natt osv. Fullt medveten och jag lider med dom. MEN, om Isak väcker mig 2 ggr om natten så tär det enormt på mig då jag ej är van vid det och det blir jättejobbigt för mig och jag har faktiskt också rätten att tycka det är jobbigt FASTÄN det finns dom som har det värre!
Ibland känner jag mig jätte ensam. Känner att vännerna aldrig hör av sig, att alla är så fullt upptagna av allt annat och ingen frågar den enkla frågan : hur mår du.  Men nänä, så får vi inte heller lov att känna. Då ska man få skamkänslor för att man känner sig ensam för jag har minsann både sambo och barn så jag har tydligen inte rätten att må dåligt.
Och det senaste är att jag absolut inte har rätten att tycka jag har lite pengar. Fastän jag har väldigt mycket mindre pengar än vad jag är van vid tack vare försäkringskassans klödd. Ja, vi kommer klara oss utan större problem men jag har inte behövt tänka på vad jag köper varenda jäkla månad för att få det gå ihop som jag måste just nu. Jag har köpt vad jag har lust med. Och ja, jag har sparpengar jag kan ta av men dom är inte menat till sånt.  Men visst, där finns dom som lever på jättelite pengar varje månad, som knappt har råd till mat och absolut inte har pengar sparade så självklart har jag inte tillåtelse att känna mig fattig.

Så jag ber härmed om ursäkt. Förlåt mig att jag ibland känner mig nere, förlåt att jag ibland känner mig fattig och förlåt för tusan att jag ibland klagar på att jag är trött. Hade glömt att det finns folk som har patent på detta!!!

RSS 2.0