Invägningsdagen

*trumvirvel*  Minus 1 kilo. Lite smått besviken... Men men, 1 kilo är bättre än noll. Nu har jag gått ner 3.5 kilo på 2 veckor. Fast ca 2 kommer jag gå upp igen när jag börjar äta. De funkar så eftersom att man då samlar på sig vätska igen. Så egentligen har jag bara gått ner 1.5 kilo isf. Men den siffran gillar jag inte så vi säger 3.5 kilo.
Det har gått bra och det var väldigt mycket enklare än vad jag trodde efter 4: de dagen. Men igår av alla dagar var det pest och pina.  Först på öppet hus då jag satt och matade Isak med en god macka, men allra värst på babymusiken. Det var ju sista gången så Kerstin hon bjöd på tårta (fast tårta kan jag leva utan) och Jenny hade handlat kakor. De där kanelsnäckorna kan jag också klara mig utan, jag är inget kakmonster. Men så var där DELICATBOLLAR. Min gud, jag trodde ärligt talat att jag skulle brista i gråt eller något där jag satt med min jävla shake. Igår var nog utan tvekan den jobbigaste dagen för mig, jag kände verkligen för att ge upp, kände att nu får det räcka, jag vill inte mer.  Samtidigt så vill jag ju faktiskt inte se ut på detta viset och det är till stor del våra fikor som satt mig i sitsen. Visst, jag hade inte gått upp 1 kilo bara för att jag tog en delicatboll, men jag tror min diet efteråt hade kännts ännu jobbigare.  Jag gnällde lite inför Elin igår och då sa hon mest bara "Ja, men ät då" , då stannar man till lite och underar vad man gnäller för. För det är ju inte så att jag har någon deal med någon annan än mig själv. För andra får jag äta, att jag inte ska äta är helt och hållet min egna grej. Och jag ska fortsätta. Snart får jag lägga till frukost ju och då blir det noka bara 2 ggr per dygn.  Det är bara att samla sig och minnas varför jag gör detta. Det är inte för någon annans skull än mig själv.

I söndags var det bad, det var skitroligt. Och mamma var med vilket är så mycket smidigare för då får jag hjälp även vid duscharna. Det går utan men är mycket smidigare såhär. Och ännu enklare vore det om min lilla buse lärt sig gå också men man kan ju inte få allt.
Sen var det MeAndI träff resten av dagen. På kvällen kolla vi tv och sen en film. Yesman . En ganska så tradig flm men visst, lite drog man på mungiporna.

Idag ska jag köra in pappa till sjukhuset för att han ska få en sak kollad. Sen hoppas på att DHL gubbarna dyker upp tidigt och hämtar upp varorna från det barnleks/inrednings partyt jag hade. Är bortbjuden kl 14.30 men måste vänta tills dom varit här så jag hoppas att det sker innan.
Annars inga större planer för veckan som det ser ut idag. Har en ny MeAndI träff på söndag, får köra direkt från badet :) .


Kommentarer
Postat av: Elin

Visst är det kul när man kommer på saker! :-) Kul att jag kan få dig att tänka i egna banor, det är som sagt din kropp och du känner den bäst själv!



på tallriken var

ungsstekt lax med kokos och lime, äggnudlar och broccoli samt en röra med keso, solroskärnor och citronpeppar. :-)

kram

2011-03-01 @ 22:51:19
URL: http://paraflaxdrinken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0